Skapa uppdrag
08 - 40 92 31 31
Våra telefontider 09 - 17 Vardagar.
12 - 13 Lunchstängt

Men, hur fungerar det då?

Skapa ett uppdrag

Du skapar ett uppdrag för det du vill få gjort - och föreslår själv ett pris som du vill betala. Skapa ditt uppdrag i appen, eller direkt här på webben. Enkelt.

Få hjälp av en helpyfer

En Helpyfyer tar uppdraget - kontaktar dig och utför det på bestämd tid. Alla våra Helpyfyers är utvalda och licensierade av oss. Bekvämt.

Betala - när allt är klart

När uppdraget är utfört betalar du enkelt med swish, kvittot får du skickat till din e-post. Inget krångel och helt riskfritt. Tryggt.

Några ord från våra nöjda användare!

Vi är mycket glada över att kunna erbjuda tjänster som uppskattas av våra användare. Här nedan ser du vad några av dem har att säga om oss. Nästan för bra för att vara sant.

Vem är det som kommer?

Trygghet är ett av våra ledord. Därför sätter vi väldigt höga krav på alla våra Helpyfyers. Det ska inte spela någon roll vem av oss som kommer - Du som uppdragsgivare ska alltid få kompetens, service och ett bemötande i världsklass.

Alla våra Helpyfyers är noga utvalda och får genomgå en hård rekryteringsprocess. En viktig del är att sätta rätt person på rätt plats efter kompetens. Som Helpyfyer får man bara utföra uppdrag inom de områden som man av Helpyfy har licens för.

Alla våra Helpyfyers är anslutna via vår samarbetspartner Transfer Jobb, de ser till att arbetsgivaravgifter och skatter betalas in som dem ska. Och självklart är både uppdraget och utföraren försäkrade, genom Svedea.

“En av oss utvald Helpyfyer som
kan just din kategori bäst
kommer och hjälper dig”

Prova lägg upp ett uppdrag, det är enkelt.

Skapa uppdrag

Betala när uppdraget är slutfört, tryggt.

Hos Helpyfy behöver du aldrig lämna dina bank eller kreditkortsuppgifter. Du behöver aldrig reservera pengar eller betala något i förskott.

Hos Helpyfy betalar du alltid i efterhand när uppdraget är slutfört, med Swish genom vår app eller webbsida.

Allt för enkelheten och din trygghet, precis som det ska vara. Du får alltid ditt kvitto till din e-post så snart betalningen är registrerad hos oss.

  • Inga bank eller kreditkortsuppgifter
  • Inga förskottsbetalningar
  • Alltid betalning i efterhand
  • Alltid kvitto